vrijdag 18 februari 2011

Testrondje




















Op het programma staat het 'test'osteronrondje zoals Jan V. het zo mooi noemt, bij de start zeg ik nog, gelukkig heb ik daar niet te veel van..'Ja..' zegt trainer Maarten en we mogen gaan, ik zie iedereen langs me heen stuiven, ze doen maar en zo denkt medeloopster Gerrie er ook over.

Belachelijk vinden wij dit rondje; als ik mezelf wil testen loop ik wel 5km, maar geen 3,6km in het donker met klimmetjes en dalletjes. Het rondje is op niets gebaseerd. Verder vinden we belachelijk die mannen die de ene marathon nog niet hebben gelopen al weer bezig met de ander. Wat ook belachelijk is dat er een groepje is die bijna ieder weekend een wedstrijdje doen, hebben die mensen geen gezellig gezin? De 60km van Texel; belachelijk. En dan die tijden waar iedereen zo in blijft hangen, belachelijk. En nu nog lopen als je morgen naar Engeland gaat voor een wedstrijd van meer dan een marathon? Belachelijk. En die t-shirts die Theo niet gewoon kan leveren voor een leuke prijs, nou dan maar niet. En zo ploeteren we verder en mopperen we op iedereen. Bij de finish staat bijna iedereen na te hijgen, wij niet, we hebben lekker gelopen, 8 km, een beetje weinig voor de training.
Naja, als de mensen maar een beetje lol hebben gehad.

By the way, hoe heten die 2 mannetjes van The Muppets ook al weer?

2 opmerkingen:

  1. Leuk ironisch stukje. Ik heb trouwens zaterdag een prima Coastal Trail marathon gelopen, ondanks (misschien wel dankzij) de training op donderdag.

    BeantwoordenVerwijderen